Er du lærer og ønsker å ta med elevene på omvisning i Vigeland-museet? Høsten 2016 har vi gleden av å tilby gratis omvisning til grunnskole og videregående! Tilbudet gjelder også barnehager.

Vi tar sikte på å gi barn og unge en spennende og lærerik opplevelse i museet, og vi tilbyr flere tilpassede undervisningsopplegg. I Vigeland-museet får barna muligheten til å oppleve tredimensjonal kunst, både eldre og nyere. I tillegg gir besøket en mulighet til å bli kjent med Norges mest kjente billedhugger, Gustav Vigeland.

Les med om våre undervisningsopplegg her.

Tilbudet gjelder barnehager, grunnskoler samt videregående skole.
Tilbudet gjelder ikke folkehøyskoler, studentgrupper og kunstskoler på høyere nivå. Se pris for omvisning her