skubi2017

Vi er glade for å presentere de 33 deltagende kunstnerne:

Sammen med Billedhoggerforeningen og Vigeland-museet gikk jeg tidligere i sommer igjennom rundt 450 søknader til utstillingen, og har kommet fram til en liste på 33 kunstnere. Mange kjenner jeg fra før, noen har jeg også samarbeidet med tidligere, og noen så jeg for første gang i de innsendte søknadene.

Utstillingen vil finne sted i Vigeland-museet og i nyoppussede lokaler hos Norsk Billedhoggerforening i Hekkveien, som begge har en historie som utstillingssteder, produksjonslokaler og boliger for kunstnere. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med begge stedene, og særlig til å sette kunstnerne i kontakt med de ressursene staben på begge utstillingsstedene er.

Steffen Håndlykken,
september 2016

Norsk Skulpturbiennale 2017 er den niende i rekken, og arrangeres av Norsk Billedhoggerforening i samarbeid med Vigeland-museet. Kurator er Steffen Håndlykken.

Utstillingsperiode: 2. juni - 17. september 2017. Åpning 1. juni.