Velkommen til aktivitetsdag med juleverksted i Oslos vakreste museum!

På programmet står aktiviteter for store og små, med blant annet omvisninger i Gustav Vigelands leilighet, leireverksted, samt juleverksted der barna kan lage julekort og julepynt.

I leireverkstedet kan du gå i Vigelands fotspor og prøve deg som kunstner. Inspirert av skulpturene i museet kan du lage din egen skulptur, veiledet av en av museets dyktige formidlere. I juleverkstedet kan du blant annet lage julekort, nisser, flette kurver og brette stjerner.

Verkstedene er åpne til ca. 15.30.

Kl. 12.30, 13.00, 13.30 og 14.00
Omvisninger i Gustav Vigelands leilighet. Leiligheten er bevart med det originale interiøret fra 1920-tallet. Her bodde Vigeland fra 1924 til sin død i 1943. Billetter deles ut i resepsjonen fra kl. 12.00. Maks 15 personer pr. gruppe.

Aktuelle utstillinger:

Charlotte Thiis-Evensen: Gre hår

Tegnebiennalen 2016: Skissen
Bjørn Bjarre og Gustav Vigeland

Takket være støtte fra Frognerparkens Venner er arrangementet gratis for publikum.
Frognerparkens Venner har også sitt eget arrangement denne dagen, med tenning av julegranen i Vigelandsparken kl. 16.30. Ordføreren tenner lysene. Servering av gløgg og pepperkaker. Skøyen skolekor synger julesanger og julenissen kommer på besøk.