Bli med på en vandrende kunstnersamtale og hør om hvordan Bjørn Bjarre, Elise Storsveen og Charlotte Thiis-Evensen forholder seg til skissen i sitt arbeid. De tre er aktuelle med utstillinger i Vigeland-museet denne høsten. Utstillingene bindes sammen av en felles interesse for det uferdige og skisseaktige. I forbindelse med Tegnebiennalen: SKISSEN viser Bjørn Bjarre en retrospektiv med skisser fra 1986 til idag. Elise Storsveen er kurator for biennalen og har valgt ut 36 tegninger av Gustav Vigeland. Charlotte Thiis-Evensen har til sin utstilling laget videoarbeidet Gre hår, som vises sammen med syv skulpturer og syv tegninger av Vigeland. I sitt utvalg av arbeider har hun blant annet lagt vekt på det uferdige uttrykket i hans tidlige arbeider.

Velkommen til kunstnersamtale 10. januar kl. 18!

Kunstner Bjrn Bjarre Foto Ingjerd Sandven Kleivan IMG 5282cte edit
Foto: Ingjerd Kleivan // Carsten Aniksdal