Se bilder fra åpningsfesten her!
Program for åpningsfesten 12.september

Åpning kl. 19.00 – 21.00 i Vigeland-museet.
Performance kl 20.00 med Karianne Stensland.
Etterfest kl. 21.00 – 23.30 i museets borggård med liveprogram: Sun Sux og Sjur Nyvold.
DJ Ingebling.
Bar og Crispin Gurholts livesuppe.
Festkurator: Tor Erik Bøe.

Kurator: Helga-Marie Nordby

Kunstnere: Tonje Bartnes Andersson, Christine Aspelund, Roddy Bell, Marianne Broch, Sara Christensen & True Solvang Vevatne, Hanne Friis, Kristin Wexelsen Goksøyr, Sverre Hoel, Mattias Härenstam, Sveinn Fannar Jóhannsson, Anders Kjellesvik, Ignas Krunglevicius, Kristina Kvalvik, Jennie Hagevik Bringaker, Anna Daniell, Dirkjan van der Linde, Anders Sletvold Moe, Joar Nango, Maja Nilsen, Aurora Passero, Samuel Olou, Pfelder, Shwan Dler Qaradaki, Tore Reisch, Marit Roland, Sten Are Sandbeck, Stefan Schröder, Kjetil Skøien, Helene Sommer, Karianne Stensland, Randi Strand, Nina Torp, Pål Vigeland, Petrine Lillevold Vinje, Hedvig Winge, Erfjord & Wolff.

Åpning kl. 18.00 - 21.00 Galleri LYNX - RAW & ORDER
Kunstnere: Matias Faldbakken, Sebastian Helling, James Hoff, Josefine Lyche, Børre Sæthre og Marianne Zamecznic.

Galleri LYNX er et nytt visningssted i paviljongen på ”Utsikten” i Frognerparken, drevet av Josefine Lyche.