Vigeland-museet tilbyr varierte og lærerike undervisningstilbud til skoleklasser. Vårt hovedmål er at barn og unge skal få et positivt og spennende møte med tredimensjonal kunst.

Nytt!
Fra 2014 tilbyr vi to nye formidlingsopplegg til skoleklasser: Ikke bare en kropp (5.-10. trinn) og Prosess - hvordan en skulptur blir til (5.-10.trinn).
Museet har denne vinteren og våren også en satsning på pedagogiske tilbud til barnehager, og vi fortsetter i tillegg med vårt mest populære undervisningsopplegg for 1.-4.trinn: Omvisning med leireforming.

Undervisningsopplegg:

Barnehage
Gøy hos Gustav: Omvisning med leireforming

1-4. trinn
Omvisning med leireforming

5-10. trinn
Prosess - hvordan en skulptur blir til

5-10.trinn
Ikke bare en kropp

Vigeland-museet tilbyr også skreddersydde omvisninger ut fra ønsket tema.
Vil du bestille omvisning? Send mail til postmottak.vigeland (at) vigeland.museum.no eller ring 23493700