Velkommen til Oslos vakreste juleverksted!

Tradisjonen tro inviterer Vigeland-museet til stor aktivitetsdag med juleverksted siste søndagen i november. På programmet står aktiviteter for store og små, blant annet omvisninger i Gustav Vigelands leilighet, leireverksted, samt juleverksted der barna kan lage julekort og julepynt.

I leireverkstedet kan de besøkende gå i Gustav Vigelands fotspor og prøve seg som kunstnere. Inspirert av skulpturene i museet kan de modellere sin egen skulptur, veiledet av en av museets dyktige formidlere. I juleverkstedet kan man blant annet lage julekort, nisser, flette kurver og brette stjerner. Juleverkstedet finner sted i en av museets vakre saler, noe som gir en flott ramme rundt arrangementet.

Kl. 12.30, 13.00, 13.30 og 14.00 inviteres det til omvisning i Gustav Vigelands leilighet. Den 300 kvm store leiligheten i museets tredje etasje er bevart med det originale interiøret fra 1920-tallet. Vigeland bodde i leiligheten fra 1924 til sin død i 1943.
Billetter deles ut i resepsjonen fra kl. 12.00. Maks 15 personer pr. gruppe.

Åpen kafé med gløgg og julekake hele dagen!

Husk også å få med deg utstillingen med den amerikanske kunstneren Roni Horn sine tegninger og Bård Breiviks installasjon Three Organic Strings.

Arrangementet er støttet av Frognerparkens Venner.

Velkommen til god julestemning i Vigeland-museet!