1. juni - 19. august 2012

Vigeland-museet vil sommeren 2012 presentere verk av Nicola Constantino (Argentina), Diana Al-Hadid (Syria), Fiona Banner (UK), Martin Fletcher (UK) og David Shriegley (UK).

De fem internasjonalt anerkjente kunstnerne som presenteres arbeider alle innenfor det tredimensjonale feltet, og deres arbeider viser en videreføring av modernismens skulptur.

Disse arbeidene tilhører Jack Helgesen Family Collection og utstillingen er et samarbeid mellom Vestfossen Kunstlaboratorium, Haugar Vestfold Kunstmuseum og Vigeland-museet som alle presenterer verk fra denne samlingen.

Informasjon til pressen her.
__________________________________________________

Nedenfor kan du se bilder fra utstillingen og åpningsarrangementet den 31. mai 2012.