Eng

Vigeland
museet

Gisle Harr modellerer selvifokus Foto Unni Irmelin Kvam VM

Avlyst. Skulpturkurs for voksne (nybegynner)

Skulpturkurset er dessverre avlyst. Vi vil kontakte deltagere vedrørende refusjon av kursavgift.

Som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset har Vigelandmuseet besluttet å stenge museet fra 12. mars og ut uke 11. Vi foretar en ny vurdering av situasjonen mandag 16. mars.

Alle omvisninger, kurs, foredrag etc. i perioden 12. mars - 29. mars er avlyst eller utsatt. Vi vil holde publikum orientert etter hvert som situasjonen er mer avklart. Vi beklager og håper på forståelse for dette.

-
Når: 21. og 22. mars
Kl. 11-15 begge dager (du forplikter deg til å være med begge dager)

Kunstner Gisle Harr inviterer til skulpturkurs i Vigelandmuseet. Opplev gleden ved å arbeide konsentrert med modellering i leire under profesjonell veiledning!

En figurativ skulptur bygges opp av grunnformer. På kurset lager du en byste, og du lærer metoder for å modellere volum, og trenes i å lage mer avanserte anatomiske former. Etter at formen er på plass øver du deg på å lage karakterer med individuelle trekk, hår og klesdrakt. Du trenger ingen forkunnskaper om modellering for å delta. Det modelleres ikke etter levende modell.

Gisle Harr har arbeidet med skulptur i 20 år og er kjent for sine miniatyrportretter av mennesker i hverdagslige situasjoner. Han har også lang erfaring med kurs og undervisning for både barn og voksne.

Kursdeltagelse krever at du kjøper billetter her.

(Kurs for deg som har noe erfaring med modellering av figurativ skulptur finner du her.)

Flere arrangementer