Eng

Vigeland
museet

Monolittsalen (Foto: Ivar Kvaal / Vigeland-museet)

Studentslippet - bli kjent med Vigeland

Studentslippet er et felles studiestartsarrangement for studenter/faddergrupper fra alle høyere utdanningsinstitusjoner i Oslo-området.

Dette er en «bli-kjent-med-byen-dag» hvor alle nye studenter inviteres til å besøke byens kulturattraksjoner, delta på aktiviteter og utforske sitt Oslo.

Har du armbånd fra Studentslippet, slipper du inn GRATIS på Vigeland-museet og kan oppleve jubileumsutstillingen PARALLELLER. Gustav Vigeland og hans samtidige, lørdag 24. august..

Vi oppfordrer alle Oslos studenter til å benytte seg av Studentslippet.

Program for dagen

Studenter henter armbånd i hageområdet i St. Olavs gate 32, midt i Oslo sentrum. Her er det utdeling av kart og «festivalarmbånd» som gir gratis adgang til aktiviteter og en rekke kulturattraksjoner i Oslo utover dagen.

Vigeland-museet ønsker å bidra til å bygge et studentfellesskap mellom byens studenter, vise frem bredden og variasjonen i hva Oslo har å by på, og synliggjøre studenter som gruppe for hovedstadens kunst- og kulturaktører, næringsliv og øvrige befolkning.

Studentslippet er et samarbeid mellom UiO, OsloMet, BI, Høyskolen Kristiania, SiO og Oslo kommune. Arrangementet er kun for studenter med armbånd fra Studentslippet.

Les mer på nettsidene til Studentslippet

Flere arrangementer