Eng

Vigeland
museet

Aleko av Damiet Jalet og Sidi Jarbi Cherkaoui. Dansere: Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby. Foto: Antero Hein

Live danseforestilling: Aleko av Damien Jalet / Sidi Larbi Cherkaoui

Opplev duetten Aleko med de fantastiske danserne Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby live fra Vigelandmuseet!

Dette vakre, såre og sterke stykket er koreografert av Damien Jalet og Sidi Larbi, og ble danset som et av de avsluttende kapitlene i suksessforestillingen DuEls i Vigelandmuseet i februar i år. Forestillingen ble produsert av Nagelhus Schia Productions og Iceland Dance Company i samarbeid med museet, og Dagsavisens anmelder mente en danseforestilling sjelden hadde hatt vakrere omgivelser. Denne gangen danser Nagelhus Schia og Sundby i den magiske Eventyrsalen.

Streamen er gratis. Forestillingen varer i ca. 5 minutter. Forestillingen ser du på Vigelandmuseets hovedside på Facebook.

Koreografi: Damien Jalet og Sidi Larbi
Dansere: Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby fra Nagelhus Schia Productions