Vigeland
museet

Eng
Foto 1: Øyvind Andersen. Foto 2: Trigonor

Påsken i Vigelandmuseet

Vigelandmuseet har åpent i påsken! Vi følger normale åpningstider og har åpent tirsdag–søndag klokken 12–16.

Vi har aktiviteter for store og små:

Gratis påskeverksted for alle barn

Torsdag 28. mars, 12:30
Fredag 29. mars, 12:30
Lørdag 30. mars, 12:30
Søndag 31. mars, 12:30

Skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og første påskedag kan små og store komme på påskeverksted i Vigelandmuseet! Her kan du lage morsomme påskeharekroner, pynte påskeegg i leire med perler og lage påskeharer og kyllinger i leire.

Les mer om verkstedet her.

Kunstrebus

Vi tilbyr en kunstrebus der barna kan leke detektiver i museet og løse ulike oppgaver. Klarer du oppgavene vinner du en premie som deles ut i resepsjonen.

Omvisning

Søndag 24. og 31. mars er det søndagsomvisning der du kan være med på omvisningen Vigelandmuseet og den faste utstillingen lære mer om både museets samling. Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten, men det er bare 20 plasser per omvisning. Billetter kan forhåndsbestilles her.

Anne-Karin Furnes - På besøk

Benytt sjansen til å se den nye utstillingen til Anne-Karin Furunes! Les mer om utstillingen her.


Fast utstilling

Vigelandmuseet eier en tilnærmet komplett samling av Gustav Vigelands kunst. I vår faste utstilling kan du oppleve gipsoriginalene til de ikoniske verkene i Vigelandsparken i 1:1 størrelse, flere av billedhuggerens tidligste arbeider, samt hans kjente monumenter og portrettbyster. I museet kan du følge utviklingen i Vigelands kunstnerskap og få et unikt innblikk i stedet han arbeidet og bodde de siste 20 årene av sitt liv.


Velkommen til Vigelandmuseet i påsken!