Eng

Timothy muza 6 Vj Pmy Mj5 KM unsplash

Digital formidling

Vigeland LIVE og Vigeland Pluss

Våre formidlingsfilmer Vigeland LIVE og Vigeland Pluss gir deg digitale kunstopplevelser fra Vigelandmuseet. Vi har lagt ut våre livesendinger og filmer på YouTube (tekstet) slik at du kan fordype deg i Vigelands kunst. I tillegg legger vi ut filmer som premierer på våre Facebooksider.

Monolitten - Søilen er min religion (del 1)
Med museumsleder Jarle Strømodden og historiker Unni Irmelin Kvam, Vigelandmuseet

Vigelands Fontene

Med kunsthistorikerne Elin-Therese Aarseth og Guri Skuggen, Vigelandmuseet

Vigelands kunstnerhjem på Frogner
Med kunsthistorikerne Stine Elisabeth Johansen og Guri Skuggen, Vigelandmuseet

Omvisning: Dypdykk i Vigelands relieff Helvete (1897)
Med Guri Skuggen, Vigelandmuseet

Omvisning: Dypdykk i monumentet Camilla Collett (1911)
Med museumsleder Jarle Strømodden, Vigelandmuseet

Kunstprat med Dag Erik Elgin og Jarle Strømodden i Elgins utstilling: Se Kunstprat om Et modernistisk punktum

Danseforestilling i Eventyrsalen med det norske dansekompaniet Nagelhus Schia Productions (NSP)

Under covid19-stengningen strømmet vi omvisninger, kunstprat og andre arrangementer via vår Facebookside. Følg oss på Facebook for å følge ulike strømminger eller følg med på nettsidene.