Eng

Vigeland
museet

Smijernsport i Vigelandsparken. (Foto: Unni Irmelin Kvam / Vigelandmuseet)

Museet / Presse

For pressehenvendelser, vennligst kontakt kommunikasjon- og presseansvarlig. Vigelandmuseet deler presserom med andre kulturinstitusjoner i Oslo kommune. Her finner du våre pressebilder, tekster og pressemeldinger.

Dersom du er ute etter kun informasjon om Vigelandmuseet, Gustav Vigeland eller Vigelandjubileet, bruker du søkefeltet med søkeord «Vigeland» inne på presserommet Kulturbyen Oslo. Mediebanken har høyoppløste bilder og videoer som kan brukes fritt i redaksjonell omtale mot kreditering. Her kan man laste ned det man trenger selv. Vi deler også informasjon for pressen på Twitter.

Til orientering skriver vi navnet på museet uten bindestrek og s, altså Vigelandmuseet. Dette er en ny skrivemåte for oss, derav orienteringen.

Unni Irmelin Kvam. (Foto: Ingebjørg Mogstad / Vigelandmuseet)

Unni Irmelin Kvam

Kommunikasjons- og presseansvarlig