Vigeland
museet

Eng
#kunstsøndag

#kunstsøndag

TA MED FAMILIEN PÅ EN ANNERLEDES OG OPPLEVELSESRIK SØNDAGSTUR!

Bruk søndagen på Vigelandmuseet med hele familien! På museet kommer dere tett på de originale skulpturene til Gustav Vigeland, samtidig som dere kan bli kjent med våre skiftende utstillinger med samtidskunst. Vi tilbyr en gratis rebus til barnefamilier, der barna kan leke detektiver i museet og løse ulike oppgaver. Og vinne premier! Etter museumsbesøket kan man benytte anledningen til å besøke Vigelandsparken. Kjenner dere igjen noen av skulpturene fra museet? I parken finner dere også flere serveringsalternativer – om man ikke har med seg niste.

Vigelandmuseet har gratis inngang for alle under 18 år.

Om #kunstsøndag

Mens den tradisjonelle søndagsturen i skog og mark er godt etablert i Norge, er det ikke er like vanlig for norske småbarnsfamilier å legge søndagsturen til et kunstmuseum. Dette vil museumsnorge gjør noe med, og går sammen om å etablere begrepet #kunstsøndag. #kunstsøndag er et initiativ for å skape større bevissthet rundt kunstmuseene som arena for barnefamilier. Mange museer i Oslo legger nå spesielt til rette for at barnefamilier skal få en god en kunstopplevelse på søndager.

#kunstsøndag er initiert av Astrup Fearnley Museet, Henie Onstad Kunstsenter, Kistefos, Kunstnernes Hus, MUNCH, Nasjonalmuseet og Vigelandmuseet, i samarbeid med Visit Oslo og Innovasjon Norge.

Les mer på Visit Oslo og planlegg din #kunstsøndag her.

Flere arrangementer