Vigeland
museet

Eng
Foto: Øyvind Andersen

Familieverksted

Velkommen til familieverksted i Vigelandmuseet

Visste du at Gustav Vigeland brukte leire når han lagde skulpturene sine? La deg inspirere av skulpturene i museet, og lag din helt egen skulptur i leire i Vigelands eget arbeidsrom.

Vi jobber med forskjellige oppgaver i hvert verksted, som for eksempel drager, "Sinnataggen", relieffer og mange andre spennende motiver, som Gustav Vigeland også jobbet med. Det vil være en profesjonell veileder tilstede som vil hjelpe deg i prosessen.

Verkstedet er åpent for hele familien og barn i alle aldre, men oppgavene er tilrettelagt fra 4 år og oppover. Du kan selv velge om du vil følge oppgaven, eller bare ønsker å bruke fantasien.

Det er kun plass til 30 personer i verkstedet samtidig, derfor er det satt opp tidspunkter for innslipp i verkstedet. Det kan derfor oppstå kø, men da er Vigelandsparken et perfekt sted å vente, med lekeapparater og cafeer. Ellers deler vi ut kunstrebuser til barna som de kan løse i museet eller parken. Tidspunktene er 12.30, 13.30 og 14.30. Deltagelse krever ikke påmelding.

En ledsager må være med barn i verkstedet. Barn kommer gratis inn på museet, mens voksne må betale inngangsbillett.

Barnevogner er dessverre ikke tillatt i museet, men vi har barnevognparkering i museet og i borggården.

Velkommen!

Leireverksted. Foto: Øyvind Andersen Leireverksted. Foto: Øyvind Andersen Leireverksted. Foto: Øyvind Andersen Leireverksted. Foto: Øyvind Andersen Leireverksted. Foto: Øyvind Andersen Foto: Øyvind Andersen

Flere arrangementer